talk to a consultant - get a quote - get catalog - Subscribe

de creatieve keuze

Window Mannequins de creatieve keuze

Window Mannequins de creatieve keuze

Window Mannequins de creatieve keuze

DE CREATIEVE FILOSOFIE – De KEUZE staat centraal bij WINDOW Mannequins filosofie. In tegenstelling met andere etalagepoppen-fabrikanten die collecties hebben met enkele houdingen, verkiest WINDOW Mannequins om over een heel brede waaier aan houdingen te beschikken. Dit zorgt er niet enkel voor dat uw etalages origineler lijken, maar ook dat u meer mogelijkheden hebt om uw creativiteit vrije loop te geven. WINDOW Mannequins biedt haar klanten meer beschikbare houdingen aan dan eender welke andere etalagepoppen-onderneming in de wereld.

HET ECHTE WERK - Om zowel haar eigen collecties als de voor u op maat gemaakte etalagepoppen te ontwerpen, werkt WINDOW Mannequins met modellenbureaus van over de hele wereld om de juiste lichaamsbouw en lichaamstaal te vinden in overeenstemming met het beoogde publiek of uw merkidentiteit. WINDOW Mannequins werkt met echte modellen van vlees en bloed om etalagepoppen te creëren met een echt karakter en persoonlijkheid. Een deel van dit proces bestaat uit een gedetailleerde fotoshoot om dieper te zoeken naar nieuwe houdingen en attitudes die origineel en uniek zijn.
Fashion and France are intimately linked. Creation and innovation in the fashion world are part of France's very soul and heritage. France has its very own individual vision of beauty and esthetics that has conquered people's hearts all over the world. It has been named by some as 'the French Touch'. It is in the same manner as their fellow couturiers and with upmost respect for its country's rich heritage that WINDOW Mannequins works with the same passion and inherent sense of to produce some of the world's most beautiful mannequins.

Mode en Frankrijk zijn onmiskenbaar verbonden met elkaar. Ontwerp en innovatie in de modewereld maken deel uit van Frankrijks ziel en cultureel erfgoed. Frankrijk heeft zijn eigen kijk op schoonheid en esthetiek dat eenieders hart wereldwijd veroverd heeft. Het werd door sommigen 'the French Touch' genoemd. In lijn met de grote namen van de couture-wereld en met het grootste respect voor het rijke erfgoed van haar land werkt WINDOW Mannequins met dezelfde passie en een enorme zin voor esthetiek om zo 's werelds mooiste etalagepoppen te produceren.

HET CREATIEVE TEAM - Een team van designers, fotografen, beeldhouwers, techniekers, 3D-grafische vormgevers, couturiers, kappers, kleedsters en stylisten staat voor u klaar om uw ideeën naar de werkelijkheid om te zetten in een ongedwongen en inspirerende omgeving.

EEN ULTRAMODERNE PHOTOTYPING FACILTEIT - In een unieke speciaal aangepaste ruimte met fotostudio's, 3D scanning-mogelijkheden, 3D druk- en etsfaciliteiten, modelleerateliers en eveneens metaal-, hout- en glasvezel-ateliers kunnen wij voor de prototypering van al uw noden zorgen in een minimum aan tijd, of het nu gaat om etalagepoppen of decoratie-artikelen voor uw etalages.

UNIEKE 3D SCANNING FACILITEIT – WINDOW Mannequins beschikt over ongekende 3D  mogelijkheden die werkelijk uniek zijn in de etalagepoppen-industrie. 3D technologie is enkel één schakel in de design-ketting, maar het is een sleutelelement dat tot een hogere graad aan creatief onderzoek en een zekere dynamiek in de productontwikkeling leidt. De uiteindelijke etalagepop is een product van een heel team van professionals die in harmonie samenwerken:

ARTDIRECTORS - ontwikkeling en creatieve richting 
CASTING DIRECTOR - internationale casting voor het ideale model 
MODEFOTOGRAAF - modeshoot voor het bepalen van de houdingen 
3D TECHNIEKERS - 3D scanning proces 
3D BEELDHOUWERS - 3D beeldhouwwerk en sublimering 
PRODUCTIETECHNIEKERS - technisch aanpassingsproces 
HEDENDAAGSE KLEI-BEELDHOUWERS - artistieke benadrukking 
MODELLEURS - vormgieten en modelleren van het product 
Allemaal maken zij deel uit van het creatieve hart van WINDOW Mannequins.