talk to a consultant - get a quote - get catalog - Subscribe

KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID.

Window Mannequins KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID.

Window Mannequins KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID.

Window Mannequins KWALITEIT EN BETROUWBAARHEID.

KWALITEIT - De onderneming WINDOW Mannequins draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De WINDOW Mannequins producten zijn gekend voor de kwaliteit van hun vormen en afwerkingen tot in het kleinste detail: de kern van onze bedrijfsfilosofie. Over de jaren heen heeft WINDOW Mannequins pionierswerk verricht m.b.t. de bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen en coatings hetgeen resulteert in een mooi afgewerkt eindproduct dat de test der tijd zal doorstaan in uw winkels. Dit wordt eveneens ondersteund door een strenge kwaliteitscontrole vóór de levering.

PRODUCTIECAPACITEIT – WINDOW Mannequins heeft een productiecapaciteit van 10.000 stuks per maand. Haar 3 fabrieken zijn complementair en kunnen uw etalagepoppen produceren ongeacht de hoeveelheid of levertijd.

DEADLINES – WINDOW Mannequins is gewoon om met grote bestellingen en korte deadlines te werken. Onze verschillende fabrieken kunnen de productiviteit opvoeren en aan bestellingen aanpassen en alles is gekoppeld aan een team van logistieke experten om te verzekeren dat de producten zonder vertraging naar de diverse afleveringspunten in de wereld worden geleverd.