talk to a consultant - get a quote - get catalog - Subscribe

'THE FRENCH TOUCH'

Window Mannequins 'THE FRENCH TOUCH'Mode en Frankrijk zijn onmiskenbaar verbonden met elkaar. Ontwerp en innovatie in de modewereld maken deel uit van Frankrijks ziel en cultureel erfgoed. Frankrijk heeft zijn eigen kijk op schoonheid en esthetiek dat eenieders hart wereldwijd veroverd heeft. Het werd door sommigen 'the French Touch' genoemd. In lijn met de grote namen van de couture-wereld en met het grootste respect voor het rijke erfgoed van haar land werkt WINDOW Mannequins met dezelfde passie en een enorme zin voor esthetiek om zo 's werelds mooiste etalagepoppen te produceren.
WINDOW Mannequins is fier op haar producten 'designed in France', wat een duidelijk teken is van kwaliteit en creativiteit. Alle producten van WINDOW Mannequins worden tot in het kleinste detail bestudeerd met als doel ware kunstwerken te vervaardigen die boordevol elegantie en emotie zitten, hetzij in traditionele of gedurfde houdingen. De grote aandacht voor de kleinste details is één van de kwaliteiten waardoor WINDOW Mannequins de wereldleider op het gebied van etalagepoppen is geworden met als surplus het instinct en de creativiteit die eigen zijn aan een land met zó een rijkdom op het vlak van de mode-industrie.

THE FRENCH TOUCH belichaamt ELEGANTIE en PERSONALITEIT. Het gaat hier om de productie van wondermooie silhouetten met een krachtige uitstraling die houdingen uitbeelden waarin het publiek zich kan herkennen. Het zijn vloeiende en harmonieuze lijnen die via een diepgaande studie afgeleid zijn van de menselijke anatomie met als doel de balans en de natuurlijke schoonheid van het menselijk lichaam te respecteren. Veel aandacht voor details gaat ook naar de eindbewerking dat evenveel tijd inneemt dan het initiële beeldhouwproces. Door al deze uiteenlopende arbeidsprocessen onderscheidt de WINDOW Mannequins etalagepop zich van de 'simpele, doodgewone etalagepop'.

Window Mannequins 'THE FRENCH TOUCH'