talk to a consultant - get a quote - get catalog - Subscribe

BEDRIJFSPROFIEL

Window Mannequins BEDRIJFSPROFIELVandaag is WINDOW France één van 's werelds meest toonaangevende designer en fabrikant van etalagepoppen en vervaardigt deze in de hoogst mogelijke kwaliteit. De faam van WINDOW France is gebaseerd op een reputatie van nieuw productdesign en innovatie.
De onderneming is gelegen in het zuiden van Frankrijk en werd een dertigtal jaar geleden opgestart door Jean-Marc Mesguich (1982). WINDOW France werd al snel door de etalagepoppenindustrie opgemerkt door haar gedurfde en originele producten met een vernieuwende look die nu tot de grote klassiekers behoren, later bewees WINDOW France haar capaciteit om collecties te creëren met moderne en pure lijnen die aan de noden van de mode-industrie voldoen.

Deze reputatie hielp WINDOW France om de leverancier van etalagepoppen te worden bij sommige van de meest succesvolle internationale modegroepen waar niet alleen productdesign telt, maar ook de betrouwbaarheid en performance van productietechnieken en een nauwgezet respect voor leveringsdeadlines.
Vandaag heeft WINDOW France geïnvesteerd in de nieuwste spitstechnologie om haar toekomstige collecties te creëren en de onderneming is actief bezig met het onderzoek naar ecologische oplossingen voor haar productiemethodes en materialen; WINDOW France is van plan om twee nieuwe productlijnen per jaar te lanceren.
Its force has been in uniting European based creative talent with the Asian based production knowhow that it has itself participated in developing. One of the reasons for its success is the time that it has been devoted to product design, with an importance given to the originality of the product.
WINDOW France gives jobs to more than 800 people in the world, divided between the design and research Centre, warehouse and manufacturing sites.

De grote kracht van WINDOW France bestond erin om haar in Europa gebaseerd creatief talent met de knowhow van de in Azië gevestigde productiesite waaraan zij actief hebben meegewerkt, te verenigen. Een van de sleutels naar succes is de tijd die de onderneming in product design heeft geïnvesteerd met daarbij een bijzondere focus op productoriginaliteit.
WINDOW France heeft wereldwijd meer dan 800 werknemers in dienst, opgedeeld in het design- en onderzoekscentrum, de opslagplaatsen en de productiesites.

WINDOW France speelt eveneens een voortrekkersrol in de ontwikkeling van nieuwe productietechnieken met als doel de productiekwaliteit en de betrouwbaarheid van haar producten te verbeteren. De prijszetting van WINDOW France producten heeft steeds dezelfde logica gevolgd: hoogwaardige topkwaliteit aan zeer competitieve prijzen. Bijgevolg zullen diegenen die hogere kwaliteitseisen stellen de WINDOW France collecties verkiezen.