talk to a consultant - get a quote - get catalog - Subscribe

MAATWERK

Window Mannequins MAATWERK

Window Mannequins MAATWERK

WINDOW Mannequins- UW IDEALE PARTNER
Op maat gemaakte etalagepoppen zijn het paradepaardje van WINDOW Mannequins, die voor een groot aantal van prestigieuze internationale modemerken gepersonaliseerde creaties realiseren.
Door onze vele jaren ervaring op met op maat gemaakte producten zijn wij de ideale partner voor uw etalagepoppen-projecten. Creativiteit, kwaliteit, betrouwbaarheid en dynamiek zijn maar enkele van onze troeven waardoor wij een bevoorrechte relatie hebben met toonaangevende modemerken.
CREATIVITEIT
HET CREA-TEAM - Een team van designers, fotografen, beeldhouwers, techniekers, 3D-grafische vormgevers, couturiers, kappers, kleedsters en stylisten staat voor u klaar om uw ideeën naar de werkelijkheid om te zetten in een ongedwongen en inspirerende omgeving.

PROTOTYPING - In een unieke speciaal aangepaste ruimte met fotostudio's, 3D scanning-mogelijkheden, 3D druk- en ets-faciliteiten, modelleerateliers en eveneens metaal-, hout- en glasvezel-ateliers kunnen wij voor de prototypering van al uw noden zorgen in een minimum aan tijd, of het nu gaat om etalagepoppen of decoratie-artikelen voor uw etalages.

BETROUWBAARHEID

KWALITEIT - De onderneming WINDOW Mannequins draagt kwaliteit hoog in het vaandel. De WINDOW Mannequins producten zijn gekend voor de kwaliteit van hun vormen en afwerking en vormen de kern van de bedrijfsfilosofie. Over de jaren heen heeft WINDOW Mannequins pionierswerk verricht m.b.t. de bouwmaterialen, bevestigingsmaterialen en coatings hetgeen resulteert in een mooi afgewerkt eindproduct dat de test der tijd zal doorstaan in uw winkels. Dit wordt eveneens ondersteund door een strenge kwaliteitscontrole vóór de levering.

PRODUCTIECAPACITEIT – WINDOW Mannequins heeft een productiecapaciteit van 10.000 stuks per maand. Haar 3 fabrieken zijn complementair en kunnen uw etalagepoppen produceren ongeacht de hoeveelheid of levertijd.

DEADLINES – WINDOW Mannequins is gewoon om met grote bestellingen en korte deadlines te werken. Onze verschillende fabrieken kunnen de productiviteit opvoeren en aan bestellingen aanpassen en alles wordt in goede banen geleid door een team van logistieke experten om te verzekeren dat de producten zonder vertraging op hun eindbestemming geraken waar ook ter wereld.

RENTABILITEIT
Sinds het begin heeft WINDOW Mannequins de filosofie gehanteerd om de beste prijs-kwaliteitsverhouding te bieden aan hun klanten.
Toen WINDOW Mannequins meer dan 30 jaar geleden begon met de productie van etalagepoppen, besloot de stichter, Jean-Marc Mesguich, om een product te vervaardigen dat de klant de beste prijs-kwaliteitsverhouding op de markt zou geven. Wij zijn onze principes steeds trouw gebleven en dit heeft ervoor gezorgd dat WINDOW Mannequins vandaag de leider is in de etalagepoppen-industrie.
Onze knowhow op vlak van productie en sourcing laat het ons toe om aan de meest redelijke prijs te produceren en de realisatie van uw projecten binnen het budget te houden.

Window Mannequins MAATWERK