Etalagepoppen creëren met uw DNA

  • REVOLUTIONAIRE 3D TECHNOLOGIE

    REVOLUTIONAIRE 3D TECHNOLOGIE

WAT IS DE DNA FACTORY?

DE DNA FACTORY van Window France is een unieke en innovatieve plek in Zuid-Frankrijk waar revolutionaire 3D technologie gecombineerd wordt met de creativiteit en de technische innovaties van talrijke experten. Het zijn 7 workshops onder één dak, elk met een team van experten om uw mannequins te ontwerpen en stap voor stap naar een afgewerkt prototype te brengen.
Het is een rustige en gezellige ruimte waar u in amper een paar dagen uw toekomstige etalagepop kan bedenken, ontwerpen en de ontwikkeling ervan richting kan geven. Elke etappe in het ontwikkelingsproces laat u toe om het unieke DNA van uw merk in uw etalagepoppen te integreren.

Dag1:
3D-BILDAUFNAHME

Dag2:
3D BEHANDLUNGEN

Dag3:
FULL SIZE SCHAUM PROTOTYPE

Creëer uw mannequin collectie in amper 3 dagen

DE DNA FACTORY is een service die gereserveerd is voor bestellingen vanaf een bepaalde hoeveelheid - aarzel niet om bijkomende informatie te vragen

 

zie de video.

  • 7 WORKSHOPS ONDER EEN DAK

    7 WORKSHOPS ONDER EEN DAK

HOE WERKT HET?

01

1. casting - kies het correcte model dat efficiënt het DNA van uw merk weerspiegelt door haar natuurlijke lichaamstaal en stijl.

02

2. Fotoshoot - creëer de posen die de attitude van uw merk zal overbrengen naar de klanten.

03

3. 3D beeldopname - leg uw gekozen posen in 3D vast met onze revolutionaire 3D opnamemogelijkheden.

04

4. 3D versterking - onze 3D specialisten en beeldhouwers vormen de beeldopnames om naar een volledig functionele etalagepop.In dit stadium is uw mannequin collectie klaar in een 3D bestandsformaat.

05

5. 3D frezen, etsen en drukken - uw etalagepoppen worden op ware grootte geproduceerd.

06

6. Prototypeontwikkeling - onze kunstenaars voeren de laatste aanpassingen door en produceren het prototype in glasvezel.

07

7. Esthetiek - kies de uiteindelijke esthetische accenten onder de duizenden materialen, kleuren en afwerkingen die over de hele wereld door DE DNA FACTORY boetiek gevonden werden.